NEW COAT

HAIRTALK

IMG_5685-horz IMG_5689-horzNogle lidt halv-utydelige billeder af min nye “hair-do”

Jeg har længe været sorthåret, hvilket ganske vist i min verden betyder sølle 4-5 måneder og selvom jeg elsker farven og det faktum at den passer til alt, måtte jeg nu altså vinke farvel til den sidste tirsdag. Som naturlig blondine kan det nemlig godt være en trættelig kamp, hele tiden at skulle farve bunden og egentlig også resten af håret hele tiden, da den sorte farve “blegnes” hurtigere, end hvis jeg havde mørkere hår. Så for at skåne håret for for mange favninger fremover, fik jeg trukket den sorte farve ud (der ganske vist var blevet brun, det er klart) og fik derefter nogle lysere striber i, for at det gav lidt spil i håret. Resultat blev overraskende rigtig flot og der gik ikke mere end en enkelt dag, før jeg allerede og atter igen sad på Istegade hos African Beauty og fik mine elskede extensions i. Da jeg lige er flyttet i lejlighed, er det jo begrænset mht. pengene, så jeg tog derfor noget gammelt mørkt hår med fra i sommers og fik sammen med noget lysere mixet den rigtige farve.

Jeg kan nu konstatere at det var rigtig klogt, for det kostede kun 1.400 kr. for 4 baner med remyhår. Hvad angår resultatet kunne jeg ærlig talt ikke være mere tilfreds! Synes det er SÅ flot, så det kan bare ikke blive bedre 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW COAT